Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - 90LWBMonte

Pages: [1]
1
For Sale Automotive / Gen1 3.0 v6 for sale
« on: August 21, 2019, 10:54:09 PM »
I'm selling the engine out of my gen 1 it has 181000. Valve job with timing belt and water pump done gasket and seals at 172000.

2
Gen 1 Montero / Re: Gen 1 timing set after valve job.
« on: April 17, 2018, 07:50:29 PM »
Ha I totally forgot to repost. I don't remember what I did but its alive and well. Now with an auto swap.

3
Gen 1 Montero / Re: Gen 1 lwb auto trans swap from 5spd
« on: April 15, 2018, 09:47:28 PM »
I got mostly everything from a guy here local in AZ. Got the swap done all I have left is reverse lights and overdrive to wire up and the trans temp light. 5 speed sitting in my garage if anyone wants to come pick it up.

4
Gen 1 Montero / Gen 1 lwb auto trans swap from 5spd
« on: April 11, 2018, 08:13:50 AM »
Hey guys I'm looking to for some information on a trans swap from a 5-speed to an automatic. Got the transmission in Bolt it up my question is do I need to modify the shift linkage to work?

5
Gen 1 Montero / Re: Gen 1 lwb auto trans mount
« on: April 10, 2018, 09:18:21 PM »
I will check with ADD and the dealer. Thanks guys

6
Gen 1 Montero / Gen 1 lwb auto trans mount
« on: April 08, 2018, 06:48:00 PM »
Hey I went to local auto parts store today to try to find a transmission mount I'm swapping from a 5-speed to an auto and the mount is shot anybody have any luck on locating a trans mount?

7
Gen 1 Montero / Re: Gen 1 timing set after valve job.
« on: October 29, 2017, 09:44:47 PM »
I had PA_JERO over trying to get it running and still no luck. Do you have a picture of the top of the cap with the wires? Also any tips on the install of the distributor?

8
Gen 1 Montero / Re: Gen 1 timing set after valve job.
« on: October 29, 2017, 07:26:16 PM »
Ok so I have done the timing belt and the engine is back in the truck and now the truck won't fire. Distributor is set ( I double checked) I smell fuel and I have spark. Can anyone help with this.

9
Gen 1 Montero / Gen 1 timing set after valve job.
« on: October 12, 2017, 05:49:48 PM »
Hello out there I have a 90 Gen. 1 montero 3.0 12 valve. I had a valve job done along with a valve stem seals I've been going through  book Page after page trying to figure out on where to set each Cam too So that I would be in the right orientation to install the timing belt. Any help would be awesome.

Pages: [1]